Sense Categoria

Arriba la 3a edició de PlaymoPalau, la fira de ‘clicks’ del Pla d’Urgell

LleidaDiari
  • setembre 12, 2022
  • 2 min read
Arriba la 3a edició de PlaymoPalau, la fira de ‘clicks’ del Pla d’Urgell

El Palau d'Anglesola acollirà el 17 i 18 de setembre, la 3a Fira de Clicks del Pla d'Urgell, una mostra que creix en metres quadrats d'exposició i activitats. La Fira esdevé un aparador del món dels clicks i, a més, durant el cap de setmana presenta activitats diverses per esdevenir punt de trobada de les persones apassionades al Playmòbil.

 

A l'espai central dels 2000 metres quadrats dedicats a l'esdeveniment, hi haurà 16 grans diorames creats per artistes del modelisme atrapats pels clicks vinguts d'arreu de la geografia catalana i també d'Andorra. Vora aquests grans diorames es convida als infants de les terres de Ponent a exposar el seu petit diorama. Les inscripcions per participar-hi es tanquen dimecres.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

I vora els quadres plàstics que representaran ambients originals, creats per l'ocasió, hi haurà tallers infantils ambientats en la temàtica del certamen. Una novetat de la tercera edició és un diorama interactiu, un màping amb els clicks de protagonistes. També hi haurà un photocoll de l'artista Marçal Abella i Brescó, que ha treballat, entre d'altres, per Disney i per la mateixa empresa Playmobil.

Imatge d'una fira de Playmobil

Arriba la 3a edició de PlaymoPalau, la fira de 'clicks' del Pla d'Urgell | LleidaDiari.cat

 

Els visitants podran participar en el concurs de Buscaclicks

Els visitants podran participar en el concurs de Buscaclicks, cercant personatges curiosos entre els diorames. D'altra banda, també està obert el concurs d'Instagram per penjar imatges de clicks en paisatges de Ponent. A les xarxes de Playmopalau s'hi poden trobar les bases.

 

El Joel, l'Aran i l'Arnau els adolescents que hi ha darrere l'organització de la fira, esperen superar els 2500 visitants de l'any passat, i arribar a la xifra rodona dels 3000. Pel Palau d'Anglesola acollir aquesta cita esdevé una oportunitat magnífica d'acollir públic i de donar-se a conèixer. I és una demostració com un petit poble pot acollir grans esdeveniments, ni que sigui amb el pretext de figures de 7 cm d'alçada. També és una oportunitat de jugar amb els clicks, perquè, tinguem l'edat que tinguem, la il·lusió per recrear mons diversos és fascinant.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *