Sense Categoria

La Paeria repartirà 1.400 mascaretes infantils

Avatar
  • maig 11, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu d'unes mascaretes | Ajuntament de Xirivella

L'Ajuntament de Lleida repartirà al voltant de 1.400 mascaretes infantils, que han confeccionat una vintena de cosidores, que s'han anat adherint a la iniciativa de l'Associació de Veïns i Veïnes de Torres de Sanui per elaborar material de protecció individual, des que es va declarar l'estat d'alarma sanitària.

 

La previsió que treballa la Paeria és poder iniciar el repartiment de mascaretes el pròxim dimecres, 13 de maig, davant els centres cívics del Centre Històric, Pardinyes i Balàfia, tasca en la qual participaran voluntaris de la Xarxa de Solidaritat Lleida, Protecció Civil, agents de la Guàrdia Urbana i funcionaris de la Regidoria d'Educació.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La distribució es realitzarà en dues franges horàries

La distribució es realitzarà en dues franges horàries (de 10.00 a 12.00 del migdia i de 17.00 a 19.00 hores de la tarda) en els tres centres: Balàfia, carrer Terrassa 1; Pardinyes, Sant Pere Claver 1, i Centre Històric, plaça de l'Ereta. També està previst continuar amb el repartiment de mascaretes infantils a la resta dels barris de la ciutat els dies següents, tret del barri de Magraners i l'Escola de la Creu del Batlle, on se n'ha fet càrrec la mateixa entitat veïnal, igual que a la Mariola, on ja s'han lliurat 300 mascaretes.

 

Des que l'Associació de Veïns i Veïnes de Torres de Sanui va endegar la iniciativa solidària d'elaborar material de protecció personal, hi han participat un centenar de cosidores, les quals han confeccionat gairebé 9.000 unitats des que es va declarar l'estat d'alarma sanitària.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *