Lleida

Realitzen millores al pavelló Onze de Setembre de Lleida

S'han realitzat unes obres per igualar la superfície i els desnivells amb esgraons

Marta Romera
  • novembre 9, 2022
  • 2 min read
Realitzen millores al pavelló Onze de Setembre de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha realitzat unes obres d’anivellament de la pista exterior del pavelló municipal Onze de Setembre que permetran una pràctica esportiva més segura. El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius i el regidor d’Esports, Ignasi Amor, acompanyats del president del Club Lleida Llista d’hoquei patins, Enric Duch, han supervisat el resultat de l’actuació, que s’ha planificat conjuntament entre les dues àrees.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Postius ha explicat que els treballs han consistit a igualar la superfície, composta per 50 espais quadrats amb una mida de 4m x 4m aproximadament en els quals hi havia uns desnivells amb esgraons. Aquesta inclinació feia perillosa la pràctica de l’esport. Per això, com ha indicat Postius, s’hi va posar solució, ja que aquesta situació obligava a diversos equips de la base de Club Lleida Llista a entrenar fora de la ciutat.

 

El regidor d’Esports ha comentat que el fet de tenir la pista exterior del pavelló en condicions evita desplaçaments dels nens i les nenes i les seves famílies. I més, tenint en compte que no es podia entrenar a cap altra instal·lació de la ciutat. El Club Lleida Llista ha incrementat els equips de la base i calia atendre aquesta necessitat.

L’empresa adjudicatària de les obres, B-Biosca ha realitzat l’anivellament dels esgraons amb unes màquines polidores amb diamant en sec. Els treballs, de dos dies de durada i amb un pressupost de 1.500 euros (+iva), s’han fet a l’octubre i, a posteriori, es va realitzar una neteja extraordinària de la pista exterior per extreure tota la pols existent de l’actuació. D’aquesta manera, s’ha deixat la superfície en un estat òptim per al seu ús esportiu.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *