Sense Categoria

La Paeria reactiva el servei ‘+ temps x tu’. Informa’t!

LleidaDiari
  • setembre 5, 2022
  • 2 min read

La regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes reactiva a partir d'aquest dilluns el projecte '+ temps x tu', un servei gratuït de cura puntual d'infants de 3 a 12 anys, que es va iniciar de forma pilot entre el 19 d'abril i el 22 de juny i que es preveu mantenir en funcionament tot l'any 2023.

 

Aquesta iniciativa, que compta amb finançament del projecte 'Temps x cures' del departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, es va dur a terme durant el tercer trimestre del curs passat en alguns centres i va obtenir una resposta molt positiva per part de la ciutadania, motiu pel qual s'ha decidit reactivar-lo. Es valora especialment el servei com una ajuda en el seu dia a dia i per a facilitar la conciliació del temps laboral, familiar i personal.

La Paeria reactiva el servei '+ temps x tu' | LleidaDiari.cat

 

El servei es prestarà de dilluns a divendres entre les 16:30 i les 20:30 a quatre escoles i els dissabtes de 9:30 a 14 h i de 16:30 a 19:30 a les ludoteques municipals. Cada espai acollirà un màxim de 12 infants alhora, amb monitoratge. Les famílies podran utilitzar el servei 3 dies a la setmana, amb un màxim de 3 hores cada dia per al mateix infant.

 

Les necessitats dels diferents barris de la ciutat

Per a donar resposta a les necessitats dels diferents barris de la ciutat s'ha decidit diversificar i ampliar els espais, tenint en compte el padró i les zones educatives. Així, les escoles on s'oferirà el servei són La Mitjana (zona educativa Pardinyes-Balafia-Secà), Frederic Godàs (Cappont), Pràctiques I (Centre) i Parc de l'Aigua (Bordeta i Magraners). Els dissabtes el servei s'oferirà a les ludoteques Municipals de Cappont i Centre Històric.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *