T’interessa: Ofereixen tallers digitals sobre tràmits laborals i municipals a Lleida

El centre cívic de Magraners té previst acollir aquest dijous un nou taller formatiu de capacitació digital centrat en els tràmits amb el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i els informes de vida laboral. La setmana vinent, dijous 28 al centre cívic de l'Ereta, serà el torn per a una nova sessió, en aquesta ocasió centrada en el funcionament dels tràmits municipals a partir de la carpeta ciutadana, un canal de comunicació segur que permet, de forma personalitzada, fer tràmits i gestions en línia amb l'administració municipal.

 

Aquestes són les dues últimes sessions previstes dins de la programació dels tallers de capacitació als punts de suport digital dels centres cívics durant l'estiu. Els tallers es reprendran al setembre, amb noves sessions destinades a formar la ciutadania en l'ús de les eines tecnològiques per a relacionar-se amb l'administració, com a complement a la tasca que duen a terme els connectors digitals per tall de lluitar contra la bretxa digital.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Punts de suport digital

Les persones interessades en aquests i la resta de tallers que hi ha previstos fins al mes de febrer poden informar-se a través dels mateixos punts de suport digital i inscriure-s'hi en aquesta pàgina web. Tots tenen una durada d'una hora i mitja i es fan de forma presencial als centres cívics on hi ha punts de suport digital. Els punts de suport digital estan ubicats a cinc centres cívics de la ciutat, els de Balàfia, Mariola, l'Ereta, el Secà de Sant Pere i Magraners.