Atenció conductors: Realitzen obres als paviments de diversos carrers de Lleida

L'Ajuntament de Lleida enllestirà aquest dimecres les obres del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments d'aglomerat asfàltic, que es desenvolupen durant el mes d'agost per tal de posar a punt el ferm en els punts de la xarxa viària de la ciutat que es troben més malmesos.

 

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, acompanyat del primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i del regidor de Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, han visitat aquest dilluns les tasques de renovació del paviment al carrer Salmerón i han explicat les actuacions que s'estan duent a terme, que permetran millorar la seguretat viària.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

«A l'agost a les ciutats aprofitem per restaurar paviment, aquesta és una tasca interminable que procurem fer quan hi ha un volum de circulació i ocupació de la via pública menor, perquè les molèsties siguin també menors. Hem estat treballant en el marc del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments d'aglomerat asfàltic a l'avinguda de Madrid i de Blondel, però també a Jeroni Pujades, carrer del Bisbe i Tallada», ha afirmat l'alcalde.

Imatge d'unes obres a Lleida

La Paeria millora el paviment als carrers Salmerón, Jeroni Pujades, Bisbe i Tallada | LleidaDiari.cat

 

Actuant en diferents punts de la ciutat per a millorar el ferm

En la mateixa línia, Postius ha assenyalat que «per part del departament de Serveis Urbans s'ha estat actuant en diferents punts de la ciutat per a millorar el ferm, que en molts casos es troba en males condicions». «En som conscients i per això anem planificant aquests treballs de cara a l'agost per tal d'evitar les situacions d'incomoditat. Això no exclou que durant l'any també anem actuant en diferents punts de la ciutat, atès que el ferm no es troba en bones condicions i, per tant, els treballs no acabaran aquí, però sí que ho faran els de més gran envergadura», ha afegit.

 

Dins d'aquest pla, que compta amb un pressupost de 125.000 euros i s'ha adjudicat a l'empresa Sorigué es va actuar fa uns dies a les avingudes de Madrid i Blondel. Ara s'està treballant al carrer Salmerón, concretament al carril de baixada, en direcció Anselm Clavé, a Jeroni Pujades (entre els carrers Tarragona i Anastasi Pinós), al carrer del Bisbe i a Tallada (entre els carrers Boters i Bisbe). A Salmerón, durant la passada setmana es va fresar el paviment malmès i avui està previst completar l'estesa d'aglomerat i el repintat. Avui també s'asfalta a Jeroni Pujades i demà als carrers del Bisbe i Tallada.

 

Pel que fa a l'actuació de connexió de les canonades d'aigua potable a la plaça Cervantes, està previst que demà es pavimentin de nou les zones on s'ha actuat i que l'obra quedi acabada aquest mateix dimecres amb els treballs de repintat i la retirada de tota la senyalització, de manera que es podrà recuperar el pas per a vehicles en tots els carrils, que fins ara estava parcialment restringit. Malgrat algunes dificultats inicials per localitzar les canonades, l'obra ha pogut quedar completada dins el període previst, ha detallat Postius. Quedarà, però, un carril tallat al carrer Balmes, des de Camp de Mart fins a Ricard Viñes, per a poder completar tasques de reparació de la vorera.