Sense Categoria

La Paeria no es planteja, de moment, ingressar a l’AMI

Avatar
  • febrer 17, 2020
  • 2 min read

L'Ajuntament de Lleida no es planteja, de moment, ingressar a l'AMI | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha exposat que el govern municipal d'ERC, JxCat i el Comú no es planteja, ara per ara, portar al Ple l'ingrés de la Paeria a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), proposta que hauria de ser aprovada per majoria absoluta.

 

Tot i això, Pueyo ha expressat el compromís de col·laborar amb l'AMI en «aquells objectius que són compartits» i a assistir a la seva assemblea general, en cas que la Paeria sigui convidada. Així ho ha dit l'alcalde de Lleida, després de reunir-se aquest dilluns amb el president de l'AMI, Josep Maria Cervera, i altres representants de l'entitat. Cervera ha dit que «cada administració local té els seus ritmes» i «l'AMI el que no farà mai és entorpir aquestes dinàmiques».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La Paeria planta prop de 900 arbres i 1.200 plantes arbustives

L'Ajuntament de Lleida plantarà durant aquest hivern un total de 899 arbres i 1203 plantes arbustives a la ciutat, amb l'objectiu de millorar les condicions del verd urbà a la ciutat. En la seva distribució s'han prioritzat els carrers que no tenien arbres o en tenien molt pocs, com ara Anselm Clavé, Narcís Monturiol, Les Roses o l'accés a la Passarel·la dels Ferroviaris.

 

També es fa una aposta decidida per omplir els escocells buits que hi ha repartits per tota la ciutat i per ampliar l'arbrat als patis de centres educatius com les escoles Països Catalans, Torre Queralt, Pardinyes i l'escola bressol de la Mitjana. Aquestes actuacions en l'àmbit més urbà s'han complementat a més amb nous projectes de millora d'espais verds com els Miradors del Secà, el Parc de l'Aigua i els Aiguamolls de Rufea.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *