Lleida

La Paeria millora i repara aquesta vorera de la ciutat feta malbé pels arbres

S'ha destinat al projecte de reparació un pressupost de 32.144,87 euros

Marta Romera
  • gener 23, 2023
  • 2 min read
La Paeria millora i repara aquesta vorera de la ciutat feta malbé pels arbres

Les obres de reconstrucció de la vorera del carrer Morera i Gatell es troben en marxa. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, acompanyat del regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, s’han desplaçat fins a la zona on s’estan efectuant les tasques de reparació. Els treballs que s’estan efectuant consten de la demolició i reconstrucció total de la vorera, que s’hauria fet malbé a conseqüència de la crescuda de les arrels dels arbres plantats en aquesta via, que han desplaçat part de la instal·lació soterrada i del paviment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D’aquesta manera, també s’està modificant la canalització de l’enllumenat públic d’aquesta zona, que també havia quedat malmès per l’acció de les arrels. El pressupost que la Paeria té previst per aquest projecte de reparació és de 32.144,87 euros i se n’ha fet l’adjudicació, mitjançant concurs, a l’empresa Demvax.

 

Així mateix, s’ha tramitat amb Aqualia la renovació d’un col·lector per 31.589,91 euros per modificar el traçat mitjançant un bypass que ha permès desplaçar aquest col·lector cap a dins de la vorera, ja que fins ara i en el seu recorregut original, passava justament sobre la línia dels arbres situats al carrer Morera i Gatell.

 

Postius ha posat de manifest que «aquesta és una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de Vila Montcada. Malgrat que no hem anat tan de pressa com voldríem, el compromís del govern municipal és actuar en aquells trams de carrer oblidats i que es troben en un important estat de degradació». Postius també ha volgut agrair la tasca del món veïnal, i en aquest cas de l’associació de veïns per persistir en les reivindicacions legítimes que tenen com a barri.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *