Lleida

La Paeria millora el paviment dels jocs infantils de dues places de la ciutat

S’està renovant el paviment amortidor de cautxú i les obres quedaran acabades aquesta setmana

Marta Romera
  • setembre 16, 2022
  • 2 min read
La Paeria millora el paviment dels jocs infantils de dues places de la ciutat

L’Ajuntament de Lleida està actuant en la millora de l’àrea de jocs infantils de la plaça La Pau, amb la substitució del paviment amortidor de cautxú, que es trobava deteriorat. Els treballs han consistit en la retirada del paviment de cautxú existent, la neteja de la base, i la col·locació del nou paviment amortidor.

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Toni Postius, i el regidor Joan Ramon Castro, ha visitat avui aquestes tasques, que executa l’empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i Brigada d’Acció Immediata, que compta amb un pressupost global de 540.000€ (IVA inclòs).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les obres es van iniciar la setmana passada

Les obres es van iniciar la setmana passada, quan es va completar la millora de l’àrea de petits, que inclou un gronxador i dues molles. Entre avui i demà es completarà l’àrea de jocs per a nens grans i tornar a obrir els jocs als usuaris. Paral·lelament, també s’està actuant en l’arranjament de tot el perímetre del paviment de cautxú de la plaça Pau Casals, a la Zona Alta.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *