La Paeria millora del paviment al carrer Vidal i Codina de Pardinyes

L'Ajuntament de Lleida prosseguirà aquest divendres amb les obres de millora del paviment de diversos carrers de la ciutat, amb una actuació de reparació del ferm del carrer Vidal i Codina, al barri de Pardinyes. L'obra consistirà en el fressat i reposició del paviment d'aglomerat en el tram que es troba en mal estat.

 

Els treballs obligaran a interrompre la circulació de vehicles en el tram afectat, que és el comprès entre els carrers Enric Arderiu i Josep Pallach, aquest divendres 27 d'agost, des de les 9:00 fins a les 18:00 hores, aproximadament.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

La Paeria millora del paviment al carrer Vidal i Codina de Pardinyes

Millora del paviment al carrer Vidal i Codina de Pardinyes aquest divendres | LleidaDiari.cat

 

L'actuació té un import de 150.000 euros

Aquesta actuació forma part del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de Paviments d'Aglomerat Asfàltic, adjudicat a l'empresa Sorigué per un import de 150.000 euros.

 

Durant el mes de novembre de 2020 ja es va dur a terme una primera fase d'aquestes obres, que es va centrar en la millora del ferm en els carrers Pla d'Urgell, Comtes d'Urgell i Roger de Llúria, i aquest mes d'agost ja s'ha actuat també a l'avinguda Catalunya i el carrer Príncep de Viana. També es preveu actuar al carrer José Olóndriz i a l'accés a l'escola Països Catalans.