Sense Categoria

La Paeria incrementa el servei de neteja a Lleida

Avatar
  • abril 14, 2020
  • 2 min read

El consistori lleidatà i l’empresa Ilnet vetllen per la seguretat dels treballadors i treballadores del servei | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida incrementa, a partir d'aquest dimarts, els serveis de neteja a Lleida, després d'unes primeres setmanes de serveis mínims per reduir l'exposició dels treballadors i treballadores a la COVID-19.

 

A partir d'ara, s'incorporen més persones a cada torn de neteja, després que els serveis tècnics municipals hagin valorat la necessitat d'incorporar, de nou, el reg dels carrers que havia quedat suspès. La reorganització del servei de neteja permetrà realitzar els serveis d'aiguabatre matí i tarda, de forma que en una setmana es podrà portar a terme tots els serveis de cuba. A banda, també s'iniciaran els treballs de desbrossament manual d'herbes i s'incrementarà els sectors d'escombrada manual.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Han estimat oportú intensificar la neteja ordinària per donar un millor servei a la ciutat

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha volgut remarcar que fins ara, atenent el confinament total de la població, l'empresa dedicava els seus recursos únicament en la desinfecció dels espais més susceptibles de propagació del virus. Tanmateix, amb la incorporació de més equips de treball, la Paeria i ILNET han estimat oportú intensificar la neteja ordinària per donar un millor servei a la ciutat.

 

Cal destacar que es continuaran realitzant, diàriament, les actuacions de desinfecció de les zones comercials, sanitàries i entorns vulnerables que ja s'estaven realitzant darrerament. El consistori i l'empresa Ilnet vetllen per la seguretat dels treballadors i treballadores del servei, amb la dotació de mascaretes, gel desinfectant, vestits especials per realitzar tasques de desinfecció i guants de protecció, entre altres.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *