Habiliten un visor informatiu a la web per conèixer els serveis de neteja de Lleida

La Regidoria de Mobilitat i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Lleida ha habilitat un espai en la seva pàgina web per donar a conèixer, a través d'un visor, les actuacions del servei de neteja que es realitzen a la ciutat.

 

El dibuix d'un planell del terme municipal apareix dividit i acolorit en 15 zones, barris i entitats menors descentralitzades: Ciutat Jardí/Vila Montcada, Camp d'Esports/Joc de la Bola, Mariola, Balàfia, Secà de Sant Pere, Pardinyes, Centre Històric/Eix Comercial, Primera Corona (que es correspondria a l'àrea de la circumval·lació i eixample del barri antic), Cappont, Copa d'Or, la Bordeta, Magraners, Llívia, Raimat i Sucs.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'un plànol de Lleida

La Paeria habilita un visor informatiu a la web per conèixer els serveis de neteja de la ciutat | LleidaDiari.cat

 

Accedir a la informació detallada del servei de neteja viària

El desplaçament del cursor per damunt de cadascuna de les zones permet accedir a la informació detallada del servei de neteja viària que hi ha programat en cadascun dels barris. D'aquesta manera es posa en coneixement els carrers que s'actua, la manera i tipus de la neteja fa (quan és amb escombra o aigua i quan la forma de fer-la és manual, mecànica o mixta), el calendari, la freqüència diària i l'horari dels operaris.

 

Tota aquesta informació es complementa amb l'explicació de totes les tasques que assumeixen els equips de neteja de l'empresa concessionària: Escombrada manual, Escombrada mecànica voreres i calçades, Escombrada mixta, Aiguabatre manual, Aiguabatre mecànic de voreres i calçades, Aiguabatre mixt, Rentat amb aigua calenta a pressió, Repàs de manteniment, Rentat de contenidors, Neteja de la ubicació dels contenidors i Neteja de pintades i grafitis.