La Paeria condemna «fèrriament» l’agressió sexual patida per una dona a Lleida

La Paeria denuncia i condemna «de manera fèrria» l'agressió sexual patida per una dona la matinada de dijous a Lleida així com qualsevol cas d'agressió sexista o masclista.

 

Així ho ha expressat la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, que ha preferit no donar cap detall d'aquest cas, ja que la investigació encara, ha dit, està oberta. Sall celebra que tant la Guàrdia Urbana com els serveis socials actuessin ràpidament per atendre la víctima i detenir-ne el presumpte autor.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La Paeria ha convocat una concentració a les 20h 

La Paeria ha convocat una concentració a les 20h per mostrat el rebuig a l'agressió sexual.
Sall ha recordat que des de la Paeria ofereixen atenció a totes les dones, també a les treballadores sexuals per informar-les dels recursos que tenen a l'abast per sortit d'aquesta situació «no volguda», com ara programes de sensibilització, salut pública i serveis socials.

 

Les dones de Lleida es mobilitzen

Per la seva banda, l'entitat Dones Lleida també ha convocat aquesta tarda de divendres una concentració per a denunciar els fets ocorreguts a la capital del Segrià. Amb la convocatòria fan una crida a la societat perquè participi en un acte que tindrà lloc a les 18.30 hores de la tarda a l'avinguda Blondel de Lleida.