Cervera presenta la programació del 26è Cicle de teatre i música Apassiona’t

La Paeria de Cervera i les entitats culturals La Xarxa i ‘Grepp Teatre’ han presentat en un acte conjunt a la Sala de Retrats de la Paeria, els programes del 26è Cicle de teatre Apassiona’t, les representacions de teatre familiar i els Pastorets. La presentació ha anat a càrrec de Jan Pomés, paer en cap, Ramon Augé, regidor de Cultura, Anna Llort, de l’associació cultural La Xarxa Cervera, i David Mora, de ‘Grepp Teatre’.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El 26è Cicle de teatre i música Apassiona’t oferirà, entre els mesos de setembre i febrer, sis obres de gran format, de qualitat i per a tots els públics. La programació de teatre familiar de La Xarxa inclou, entre l’octubre i el març, sis funcions i la festa de cloenda al pavelló polivalent. Estan previstes obres de màgia, titelles i teatre musical a càrrec de reconegudes companyies.

El paer en cap, Jan Pomés, ha destacat «la diversitat de l’oferta cultural de Cervera i el treball constant per recollir tota aquesta oferta en una programació unitària». El regidor de Cultura, Ramon Augé, ha afirmat que «el Cicle de teatre ofereix una programació de nivell integrada a tota l’oferta cultural de la ciutat». S’ha reafirmat en la intenció de la Paeria d’elaborar una programació cultural conjunta de setembre a juny.

Per la seva part, Anna Llort ha destacat que la seva programació «ofereix una nova experiència per als infants i les seves famílies que contribueix a la creació de nous públics per al teatre». David Mora, de ‘Grepp Teatre’, ha conclòs l’acte dient que «oferiran la versió de tota la vida dels Pastorets, del segle XX, i una versió innovadora del segle XXI.»

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.