Famílies: La Paeria organitza casals durant les festes nadalenques

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’Ajuntament de Lleida obre aquest dilluns la preinscripció als Casals de Nadal, un recurs de lleure educatiu que es porta a terme durant cada dia de les vacances escolars, adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys. Els Casals de Nadal tenen l’objectiu de promoure la conciliació de la vida laboral i familiar. El regidor de Joventut i Educació, Xavier Blanco, ha explicat que «des de la Paeria es vol contribuir a la conciliació de les famílies de Lleida amb recursos lúdics i de lleure on els nens i nenes poden compartir espais i activitats amb altres infants».

Les activitats que es realitzen als casals són lúdiques i d’esbarjo, amb tallers i jocs que tenen un centre d’interès comú i que promouen la creativitat, la imaginació, l’expressió corporal i verbal i els valors. Enguany els casals es realitzaran a l’Escola de Pardinyes, a l’Escola de Frederic Godàs i a l’Escola de Joan XXIII en els torns del 21 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. L’horari serà de les 8.30 a les 14 hores. Les famílies poden sol·licitar un o dos torns però en una sola escola. La preinscripció als Casals de Nadal s’inicia aquest dilluns a les 9.30 hores fins al 24 de novembre.

 

El dia 28 de novembre es rebrà un correu electrònic per informar del número del sorteig. El dia 29 de novembre, a les 12.30 hores, tindrà lloc el sorteig a la Sala Jaume Magre. Una vegada realitzat el sorteig s’enviarà un correu electrònic a les famílies per informar si els seus fills o filles han estat admesos. La matriculació es farà de l’1 de desembre al 6 de desembre. El preu del primer torn serà de 30,75 euros i del segon torn de 24,60 euros. Es tracta d’un recurs obert a tots els infants de la ciutat, amb bonificació per aquells que presenten una situació de vulnerabilitat social.