Si tens una empresa a Lleida, aquesta informació sobre noves ajudes t’interessa

La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida ha obert el termini perquè les empreses de menys de 10 treballadors de la ciutat de Lleida puguin accedir una partida d'ajuts de 120.000 € que s'ha posat en marxa per a promoure la digitalització de l'activitat empresarial.

 

S'hi poden acollir les persones treballadores autònomes i microempreses del municipi de Lleida que portin a terme accions de digitalització i de transformació digital en la seva activitat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La finalitat d'aquests ajuts és que les empreses augmentin la seva competitivitat i millorin el seu posicionament en digitalització, així com la seva presència a internet, per tal d'adaptar-se, fer front i enfortir les seves capacitats en l'era post-Covid-19, ha explicat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà. 

Ajuts de 120.000€ per a la digitalització de les empreses de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Cada persona beneficiària pot optar a un ajut

Són subvencionables aquelles despeses o inversions dutes a terme dins el període comprés entre l'1 de gener de 2021 i el 14 de juliol de 2022 i que hagin estat efectivament pagades dins d'aquest termini. Cada persona beneficiària pot optar a un ajut de fins a 1.000 € i el termini de presentació de sol·licituds, que s'ha obert aquest dimarts, finalitzarà el dia 14 de juliol. Les sol·licituds s'han de presentar per mitjans telemàtics a través de l'apartat de tràmits de la seu electrònica de l'Ajuntament de Lleida.