La Paeria activa la venda en línia de les entrades per a les piscines

Ja es poden adquirir entrades per a les piscines municipals de Lleida. L'Ajuntament de Lleida ha activat el sistema per a comprar en línia les entrades per aquest estiu a les instal·lacions que obriran a la ciutat.

 

Aquest dijous 24 de juny està previst que obrin les de Balàfia, Bordeta, Cappont, Pardinyes i Secà de Sant Pere. La reserva prèvia per a les de Magraners es posarà en funcionament més endavant, ja que aquestes ho faran a partir del dia 5 de juliol.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Per a comprar les entrades, cal registrar-se a la pàgina web i triar dia i franja horària. El nombre d'entrades que es posaran a la venda en una franja horària dependrà de l'aforament disponible en cada moment.

 

Imprescindible mostrar el codi QR

Quan s'entri a les instal·lacions serà imprescindible mostrar el codi QR que es genera amb cada entrada, que pot portar imprès o al mòbil. Per tal de portar sempre disponibles les entrades al mòbil, es recomana la instal·lació de l'aplicació (app) “EntradasPiscina” Versió IOS i Versió Android.

 

La Paeria ha habilitat dos espais per fer la reserva i compra d'entrades en línia per a les persones que no disposin de mitjans electrònics o desitgin rebre assistència:

OMAC: de dilluns a divendres de 09 a 11 h. Rambla Ferran, 32. 25007 Lleida. Assistència per a realitzar el tràmit, amb pagament en efectiu o targeta.

Centre Cívic de Balàfia: de dilluns a divendres de 09 a 14.30 h. C/ Penedès, 18. 25005 Lleida. Assistència per a realitzar el tràmit, amb pagament amb targeta.

 

Preus i horaris

Les entrades a les piscines es poden adquirir d'acord amb dos torns establerts: De les 11 a les 15 h. i de les 15.30 a les 19.30 h. S'ha establert una pausa de 30 minuts entremig per a la neteja de les instal·lacions, que es repetirà al final de la jornada.

L'entrada val 3,40 euros. Hi ha la possibilitat de fer-se amb abonaments:

-Abonament de 20 entrades: 29,30€

-Abonament de 10 entrades: 18,40€

-Abonament de 5 entrades: 10,40€

-Abonament individual (temporada) 66,40€

La Paeria activa la venda en línia de les entrades per a les piscines

La Paeria activa la venda en línia de les entrades per a les piscines municipals | LleidaDiari.cat

 

Per a qui és gratuïta l'entrada?

L'entrada és gratuïta per a: menors de 3 anys; majors de 65 anys (mitjançant l'exhibició del DNI), discapacitats (33% amb acreditació) i jubilats (mitjançant document acreditatiu). En aquests casos, igualment s'ha d'obtenir l'entrada al web piscines.paeria.cat/.

 

L'entrada individual dirigida a entitats esportives, culturals i educatives amb conveni específic per a l'ús de piscines amb l'Ajuntament és de 1,70€. També hi ha bonificacions per a les famílies nombroses i monoparentals d'un 10%.

 

En situacions de dificultat social i, especialment, de les derivades de l'atur, es podran aplicar bonificacions específiques determinades pels professionals dels Serveis Socials d'Atenció Primària de l'Ajuntament.

 

Seguretat i mesures Covid-19

L'equip de professionals que de les diferents instal·lacions està format per taquillers, socorristes i personal de manteniment, que vetllaran per l'ús segur i responsable de les instal·lacions i afavoriran la bona relació entre els i les banyistes.

 

Entre les mesures Covid-19 que s'aplicaran hi ha les restriccions d'aforament al 70% i la cita prèvia amb l'obtenció de l'entrada individual de dia a través de la pàgina web habilitada. A la zona de gespa s'haurà de romandre a la parcel·la delimitada de 2x2m per a cada banyista/unitat familiar.

 

Entre altres, no es podran utilitzar els vestidors col·lectius (sí els banys individuals sol·licitant-ho al personal de taquilles), o els serveis de guarda-roba, hamaques i bar.