Packs de Nadal per veure al Camp d’Esports el Lleida Esportiu

Packs de Nadal per veure al Camp d’Esports el Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha llençat aquest dilluns a la tarda la campanya ‘Per Nadal a Lleida, Lleida Esportiu’, que permetrà als socis del club adquirir un paquet de 4 entrades a 10 euros per utilitzar indistintament en els quatre propers partits al Camp d’Esports.

Els enfrontaments seran:
– Villarreal B, dissabte 6 de desembre a les 18.00 hores.
– Olot, diumenge 14 de desembre a les 17.00 hores.
– Cornellà, diumenge 4 de gener de 2015 a les 17 hores.
– Espanyol B, diumenge 11 de gener de 2015 a les 17 hores.
 
Per la seva part, els abonats infantils gaudiran d’una entrada sense cost per a cadascun d'aquests encontres.
 
La promoció, alhora, s’exten a la resta d’aficionats, que disposaran de dues opcions: la compra de 4 entrades de Lateral a 25 euros, o de 4 entrades de Tribuna a 35 euros per als mateixos xocs.
 
Al seu torn, els socis que s’acullin a l’oferta tindran l’opció de desplaçar-se de forma gratuïta en bus a les dues properes confrontacions del conjunt blau a fora, als camps del Reus Deportiu i del Zaragoza B. Per als no socis, el preu del viatge serà de 10 euros.
 
Els packs es podran recollir a les oficines del club en dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 16.00 a 20.00 hores, fins al proper 12 de desembre en el cas dels socis, i fins al 9 de gener en el cas del públic en general.
 
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha estat l’encarregat de presentar la promoció, al costat de la coordinadora d’Àrees, Montse Balaguer. El màxim dirigent de l’entitat ha manifestat que “el soci disposa d’una magnífica oportunitat per assistir acompanyat a l’estadi aquests Nadals”. “Ens trobem en un moment esplèndid, i volem anar tots a una, perquè el club està preparat per créixer, i desitja fer-ho al costat dels lleidatans i les lleidatanes”, ha afirmat Esteve.