Sense Categoria

Pacients ingressats a l’UCI de l’Arnau reben ajuda virtual d’un psicòleg

Avatar
  • maig 8, 2020
  • 2 min read
Pacients ingressats a l’UCI de l’Arnau reben ajuda virtual d’un psicòleg

Superar una malaltia no sempre és fàcil. De fet, en la majoria dels casos es passa per un procés d'adaptació i acceptació dur que, més que mai, necessita l'ajuda d'un professional.

 

En aquest sentit, des de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida han iniciat una sèrie de videotrucades perquè els pacients puguin contactar amb un psicòleg. Tal com han mostrat en una imatge publicada a les xarxes socials, el pacient pot veure i parlar a través de la pantalla amb el psicòleg, el qual, li dona consells i pautes per a superar el millor possible aquesta difícil situació. El psicòleg és l'Antònio Alcàntara de l'Hospital Santa Maria, fent equip des del primer dia a la UCI de l'Arnau.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Les noves tecnologies estan ajudant molt en el procés de recuperació dels malalts

Sens dubte, les noves tecnologies estan ajudant molt en el procés de recuperació dels malalts per la Covid-19. Un exemple són les videotrucades que duen a terme els ingressats a l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida, els quals, també poden parlar amb els seus familiars a través de les tauletes. De ben segur que, malgrat que res pot canviar l'escalf d'una abraçada en persona, aquestes imatges han apujat l'ànim de molts dels malalts.

 

Precisament, l'Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, conjuntament amb la fundació TICSalut, va posar fa uns dies a disposició dels centres hospitalaris, sociosanitaris i residencials de Lleida i Alt Pirineu i Aran 140 mòbils i 41 tauletes per facilitar que els ciutadans ingressats o que estan residint en aquests espais puguin comunicar-se amb les seves famílies.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *