Sense Categoria

Oriol Junqueras envia un missatge de veu des de la presó

Avatar
  • desembre 16, 2017
  • 2 min read
Oriol Junqueras envia un missatge de veu des de la presó

El vicepresident destituït, Oriol Junqueras, en arribar a l'Audiència Nacional el 2 de novembre del 2017  | CatalunyaDiari.cat

 

El candidat d'ERC, Oriol Junqueras, ha enviat un missatge d'àudio des de la presó d'Estremera que ha publicat el diari 'Ara' aquest dissabte 16 de desembre. «En la construcció del futur el més important és el camí que seguim conjuntament amb tots els nostres conciutadans. Volem un país per a tothom i només serà realment per a tothom si tothom se'l pot sentir seu i contribueix a construir-lo», aquest és el missatge principal del breu àudio que no arriba al minut de durada.

El primer missatge de veu de Junqueras

Junqueras també ha apel·lat als valors de l'«honestedat, el rigor i la vocació pel treball». Uns valors, que segons el candidat d'ERC, s'han de concretar en feines més productives i dignes, en escoles cada vegada més creatives i inclusives i amb el suport a les famílies, com a «millor eina per construir un país millor».

 

Es tracta del primer missatge de veu de Junqueras des que va ingressar a la presó d'Estremera el passat 2 de novembre. Junqueras defensa que el futur només té sentit si es treballa per construir una societat justa «des del respecte més escrupolós a la dignitat de cadascú».

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *