Organitzen a Lleida un sopar benèfic per portar ambulàncies fins a Gàmbia

L'associació Superant Fronteres organitza un sopar benèfic el dijous 30 de juny a la penya Sogall per finançar la posada a punt del motor de dues ambulàncies totalment equipades donades per Egara. Les dues ambulàncies se sumaran a la caravana solidària cap a Gàmbia que organitza l'organització no governamental International Police Association (IPA), per finals de setembre.

 

Els mossos d'esquadra Francesc Reales i David Mora, vinculats a IPA; l'infermer Lluís Camí, i l'empresari Jordi Salud; són els membres de Superant Fronteres, que portaran els vehicles fins a Gàmbia i aquest dilluns, dia 20 de juny, han presentat el projecte acompanyats per Divina Codina, Directora d'Operacions d'Egara Ambulàncies; i el president de l'Associació de Gambians de Lleida, Buba Jammeh.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El sopar, amb un preu de 40 euros, compta amb la col·laboració del reconegut cuiner Albert Gastó. El menú es configurarà a partir dels productes de proximitat cedits per diferents productors i distribuïdors locals. I tots els ingressos estaran destinats a la reparació dels motors dels vehicles. Entre les marques col·laboradores figuren San Miguel, Ilser Grup, Cafes Batalla, Refisa, Plusfresc, Grupo Moltanbán, Cal Quitèria, R3, L'Oliverar de Sanui, Farmàcia Anadon, Residència Parc del Segre, Urgasa i Como Pomona.

Organitzen a Lleida un sopar benèfic per portar ambulàncies fins a Gàmbia | LleidaDiari.cat

 

La iniciativa d'IPA es diu Operació Zephiyr 2022

La iniciativa d'IPA es diu Operació Zephiyr 2022 i té per finalitat pal·liar les altes taxes de mortalitat materna-infantil de Gàmbia. Causades, en moltes ocasions, per la manca de recursos per salvar les grans distàncies que separen els centres hospitalaris i les zones rurals, a l'hora d'atendre les mares i infants en el moment del part. Els interessats en participar en el sopar poden enviar un mail a: superantfronteres@gmail.com i fer un Bizum al número 676216142 indicant el seu nom o objecte de l'ingrés. Amb aquest mateix número també es pot enviar donatius en concepte Fila – 0.