Sense Categoria

Organitzen 7 partits de futbol solidaris amb el servei d’oncologia de l’Arnau de Vilanova

Avatar
  • gener 7, 2020
  • 2 min read
Organitzen 7 partits de futbol solidaris amb el servei d’oncologia de l’Arnau de Vilanova
Presenten partits solidaris a Lleida aquest mes de gener del 2020

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Associació Lleidatana de Futbol de Lleure, coneguda amb el nom de Lligues Lleida (www.lligueslleida.com), ha organitzat set partits de futbol solidaris els dies vinents 8 i 9 de gener a Lleida i a Torrefarrera.

 

Els diners recaptats, aportats pels jugadors mateixos (a través d'una quota d'inscripció de 5 euros) i pels organitzadors (que doblaran la quantitat que es recapti amb les inscripcions), es destinaran al projecte d'humanització del Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Més d'un centenar de jugadors participaran en aquest esdeveniment

Més d'un centenar de jugadors de diversos equips no federats participaran en aquest esdeveniment, que estarà format per un total de set partits. El dimecres 8 de gener es jugaran tres d'aquests partits a Torrefarrera i dos a la Bordeta, mentre que el dijous 9 de gener se'n jugaran dos més a les instal·lacions esportives del Col·legi Episcopal de Lleida.

 

Cal destacar que, col·laboren en l'organització d'aquests partits solidaris els ajuntaments de Lleida i el de Torrefarrera, així com el camp de futbol de la Bordeta i el Col·legi Episcopal, cedint els emplaçaments de forma gratuïta i desinteressada.

 

Una mitjana d'un miler anual de pacients que necessiten tractament de radioteràpia

El Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova atén una mitjana d'un miler anual de pacients que necessiten tractament de radioteràpia per fer front a diferents tipus de càncer. Aquest servei ha engegat un projecte d'humanització que té l'objectiu de millorar l'experiència dels pacients, els seus familiars i els professionals que hi treballen, a través de diverses accions. Així doncs, iniciatives com aquesta facilita la recaptació de recursos que milloren el servei a tots aquells lleidatans que passen per un procés delicat de malaltia.

 

També et pot interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *