Comarques

Organitzen la quarta festa de l’empresariat del Solsonès

Es durà a terme el dia 28 al vespre i se n’han obert les reserves en línia

Marta Romera
  • setembre 16, 2022
  • 2 min read
Organitzen la quarta festa de l’empresariat del Solsonès

El dimecres 28 de setembre al vespre l’empresariat del Solsonès torna a trobar-se al voltant d’un acte social i un sopar relacional amb la quarta edició d’Engegant la festa. Enguany s’hi lliuraran reconeixements a negocis que hagin excel·lit en la trajectòria comercial, en creativitat i innovació d’una nova empresa i en responsabilitat social.

La trobada, que presentarà Elis Colell al restaurant Gran Sol, consistirà en un còctel de benvinguda amb l’acompanyament musical d’Eduard Gener, el lliurament de premis i un monòleg a càrrec de l’humorista Godai Garcia, i culminarà amb un sopar. Les reserves per assistir-hi es poden fer en línia a la plataforma Entradessolsones.com al preu de 30 euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Engegant la festa és una iniciativa d’Empresaris per al Solsonès, la UBIC de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Caixabank i el Consell Comarcal. En l’última edició s’hi van reconèixer Ca la Carme Gras, Klaab, Solsona Experience i Hostal de Pinós.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *