Organitzen la quarta festa de l’empresariat del Solsonès

El dimecres 28 de setembre al vespre l’empresariat del Solsonès torna a trobar-se al voltant d’un acte social i un sopar relacional amb la quarta edició d’Engegant la festa. Enguany s’hi lliuraran reconeixements a negocis que hagin excel·lit en la trajectòria comercial, en creativitat i innovació d’una nova empresa i en responsabilitat social.

La trobada, que presentarà Elis Colell al restaurant Gran Sol, consistirà en un còctel de benvinguda amb l’acompanyament musical d’Eduard Gener, el lliurament de premis i un monòleg a càrrec de l’humorista Godai Garcia, i culminarà amb un sopar. Les reserves per assistir-hi es poden fer en línia a la plataforma Entradessolsones.com al preu de 30 euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Engegant la festa és una iniciativa d’Empresaris per al Solsonès, la UBIC de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Caixabank i el Consell Comarcal. En l’última edició s’hi van reconèixer Ca la Carme Gras, Klaab, Solsona Experience i Hostal de Pinós.