Organitzen la primera desfilada solidària en benefici de l’AECC Lleida

Imatge d'una desfilada d'AIRE Barcelona

Imatge d'una desfilada d'AIRE Barcelona | LleidaDiari.cat

La botiga lleidatana de vestits de núvia i de festa, Booknovias, organitza el pròxim diumenge 17 de novembre la primera desfilada solidària a favor de l'AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida al Palau de Margalef.

 

Les entrades de l'esdeveniment es van exhaurir en tan sols uns dies. L'acte solidari començarà a les 11.00 hores amb la recepció als convidats. Seguidament, Mariví Chacón, periodista i presentadora del programa televisiu El magazín de Lleida TV, donarà pas als parlaments i a l'inici de la desfilada.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'acte consistirà en una desfilada de vestits de núvia de la firma Aire Barcelona

Concretament, l'acte consistirà en una desfilada de vestits de núvia de la firma Aire Barcelona. Durant l'esdeveniment es faran sortejos de productes obsequiats pels diferents col·laboradors. Des de reportatges fotogràfics fins a tractaments cosmètics i sorpreses.

 

Els diners recaptats seran destinats íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l'AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des de l'atenció psicològica, l'atenció social, la prestació de material ortopèdic, el servei de fisioteràpia, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables. Actualment, l'AECC Lleida està present arreu del territori lleidatà a través de les més de 100 delegacions i juntes locals.

 

També et poden interessar…