Organitzen un nou concert del Rock pels Xuklis a la Seu Vella de Lleida

El 12 de juny organitzen el Rock pels Xuklis a la Seu Vella de Lleida (zona exterior- Plaça de la Sardana) on es podrà gaudir de la música en directe de David Uclé i la seva banda, i Tribut a Loquillo y Trogloditas amb el Pájaro Loco.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Organitzen un nou concert del Rock pels Xuklis a la Seu Vella de Lleida

Organitzen un nou concert del Rock pels Xuklis a la Seu Vella de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Inscripcions

1) OMPLIR EL FORMULARI (el dimecres 09.06.2021 es tancaran les inscripcions a les 00.00h) https://forms.gle/S5pm9wFikzAuf44YA

2) El preu per entrada és de 8 euros i es por realitzar l'inrgés en el número de compte: ES95-2100-0226-5202-00179633 (Posant al concepte el vostre nom i cognom + RockXuklis (Exemple: Jordi González+RockXuklis). També us podeu inscriure de forma presencial a la delegació de l'AFANOC Lleida de dilluns a dijous de 9h a 19h i els divendres de 9h a 16h.

3) Un cop rebin l'ingrés, us enviaran al vostre correu electrònic la confirmació.

IMPORTANT! Durant el concert serà obligatori l'ús de la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat, així com estar a la cadira assignada (no hi haurà servei de bar).

 

La il·lusió 

Des de l'organització asseguren que: «Tenim moltes ganes de veure-us després de tant de temps, i de poder tornar a compartir una gran nit de música amb tots vosaltres. AFANOC us volem donar les gràcies per tornar a estar, i pel vostre suport en aquests moments tan difícils per a tothom. Ara més que mai necessitem garantir la continuïtat de les colònies dels adolescents i joves amb càncer, per fomentar els espais de trobada i d'intercanvi tan necessaris en aquesta edat després de llargs períodes de confinament».