Comarques

Organitzen una caminada popular a favor de la Casa Vallmanya

Serà una nova jornada de reivindicació exigint a les administracions una actuació que permeti salvar aquest patrimoni local

Marta Romera
  • octubre 25, 2022
  • 2 min read
Organitzen una caminada popular a favor de la Casa Vallmanya

El Centre Excursionista de Lleida, l’Associació Excursionista l’Aspardenya d’Alcarràs i la Iniciativa Popular Salvem Cal Macià – Casa Vallmanya duran a terme una nova jornada de reivindicació exigint a les administracions una actuació que permeti salvar aquest patrimoni local i nacional.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta consistirà en una Caminada Popular, comentada i guiada pel geògraf i professor de la UdL Ignasi Aldomà pels voltants de Vallmanya, de tan sols 6 Km de recorregut que servirà per divulgar els valors associats al patrimoni arquitectònic, social i agrari de Baix Segre.

En aquest sentit, la Iniciativa Popular Salvem Cal Macià- Casa Vallmanya fan una crida a la participació ciutadana per revertir l’apatia i negligència administratives que estan condemnant aquest patrimoni únic pels seus valors arquitectònics, paisatgístics, socials i memorístics i especialment a l’alcalde Jordi Janés «per tal que se senti a negociar, en termes sensats, un acord econòmic per la casa, atès que és l’única administració que s’ha mostrat inflexible i que es nega a entaular negociacions amb la resta, i que mentre busca excuses eternes i amb la seva tancada en banda, evita una solució per la casa», conclouen.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *