Sense Categoria

L’empresa lleidatana que crea una campanya per a reparar les destrosses del temporal

LleidaDiari
  • juliol 7, 2022
  • 3 min read
L’empresa lleidatana que crea una campanya per a reparar les destrosses del temporal

La tempesta i el fort temporal del passat 21 de juny a diferents municipis del Segrià no només va deixar imatges impactants, sinó que també va truncar la feina, l'esforç i, fins i tot, els somnis d'algunes empreses lleidatanes. Aquest és el cas d'Organa Espirulina d'Almacelles, els quals, van haver de presenciar com el nou hivernacle que havien d'inaugurar aquesta mateixa setmana volava, literalment, pels cels.

 

Segons ha explicat a LleidaDiari.cat en Joan Solé, gerent de l'empresa, com l'obra encara no estava finalitzada no disposaven d'una assegurança que pugui cobrir les destrosses i, per tant, s'han plantat davant d'una pèrdua de fins a 80.000 euros sense cap mena de sortida ni suport. Ja diuen que després de la tempesta arriba la calma, però, en aquest cas, el que va arribar van ser les ganes de no rendir-se i de continuar endavant per a potenciar un projecte únic a Europa.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La campanya Compromís amb Organa

D'aquesta necessitat de buscar solucions va néixer la campanya Compromís amb Organa, a través de la qual, tot aquell qui vulgui participar pot comprar una bossa d'espirulina per a congelar amb un preu que oscil·la des dels 50 i fins als 500 €, tot depèn de la voluntat i capacitat d'ajuda de les persones que decideixin formar part d'aquest crowdfunding.

 

En aquest sentit, Solé manifesta estar molt content de l'acollida que ha tingut la campanya, ja que, en dues setmanes, ja han aconseguit recaudar 6.000 €. Això no obstant, la xifra encara queda lluny dels 80.000 que necessiten recuperar. Així doncs, esperem que la solidaritat encara doni un alè d'esperança a aquests empresaris del territori.

 

Què és l'espirulina?

L'espirulina és una microalga que conté una gran varietat de vitamines, minerals, proteïnes i elements antioxidants. És un superaliment ancestral i té més de 3.500 milions anys de vida. De la mateixa manera que amb la fruita, la forma més pura i saludable de consumir l'espirulina és en fresc. És així com es conserven millor totes les propietats beneficioses de l'espirulina i així és com la venen aquests empresaris lleidatans. Molta sort i que la solidaritat us arribi, en aquest cas, com una ventada d'esperança i llum pel vostre negoci.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *