L’Orfeó Lleidatà organitzarà un Concert de Nadal

L’Orfeó Lleidatà celebrarà un concert especial de Nadal, protagonitzat per l’Escola Coral, Cor Jove i Cor de l’Orfeó Lleidatà, obert a la ciutat. La cita tindrà lloc a la Plaça Paeria el dijous 21 de desembre a partir de les 18 h, amb la participació de totes les corals de l’entitat. Aquest any, l’Orfeó trasllada el seu tradicional concert de Nadal a l’aire lliure, a un lloc emblemàtic obert a tothom. L’objectiu és compartir l’esperit nadalenc amb la ciutat i oferir un espectacle gratuït per a tots els ciutadans.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El concert, que es durà a terme des de les 18 h fins a les 20 h, inclourà la participació dels prop de 200 cantaires de totes les edats vinculats a l’Orfeó Lleidatà. Les actuacions aniran a càrrec dels dos cors infantils, Coral de Vailets i Coral de Xiquets, el Cor Jove i el Cor de l’Orfeó Lleidatà. El repertori inclourà nadales tradicionals d’arreu del món, com ara El Cant dels Ocells, El noi de la mare i La pastora Caterina, a més d’una selecció de nadales internacionals, amb moments destacats com la interpretació d’una cançó tradicional ucraïnesa, ‘Oh quin bell so’, pel Cor Jove.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Orfeó Lleidatà busca difondre el cant coral, destacant la seva importància com a eina de convivència, pau i solidaritat, que reforça els lligams entre persones, pobles i cultures.