Prepara les oposicions online al cos de Mossos d’Esquadra amb General d’Estudis

Si fa temps que busques una feina estable i sents que t'apassiona el món policial, LleidaDiari.cat i General d'Estudis et porten una oportunitat que et pot apropar encara més al teu somni. El centre de formació online i presencial General d'Estudis comença a preparar als aspirants a Mossos d'Esquadra i, a més a més, qui s'adreci a l'acadèmia dient que ha vist aquesta notícia, gaudirà d'un 5% de descompte en cada mensualitat d'aquesta formació online.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els interessats en apuntar-se poden fer-ho de diverses maneres: omplint el formulari a la web del centre de formació; enviant un correu al responsable dels cursos, Josep Blasco, a josep@generalestudis.com; o bé de forma presencial o per telèfon en una de les seves seus. Aquestes estan situades al carrer Alcalde Costa, 18, a Lleida (973 28 08 88 – info@generalestudis.com) i a Corregidor Escofet, 86, també a Lleida (973 98 40 30 – balafia@generalestudis.com).

 

Prepara les oposicions online al cos de Mossos d’Esquadra amb General d’Estudis

General d'Estudis comença les formacions online per accedir al cos de Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra
 

Formacions online 

Els aspirants a Mossos d'Esquadra tenen la possibilitat de formar-se online a partir d'aquest mateix mes de setembre. Les tres opcions que ofereix General d'Estudis són:

  •  Matins: Tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i dijous, per videoconferència de 09.00 a 11.00 hores, tot i que hi ha la possibilitat de veure les gravacions en qualsevol altre moment.
  • Nits: Tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i dijous, per videoconferència de 20.00 a 22.00 hores, tot i que també hi ha la possibilitat de veure les gravacions en qualsevol altre moment.
  • Dissabtes al matí: Un intensiu de 09.00 a 15.00 hores, tot i que també hi ha la possibilitat de veure les gravacions en qualsevol altre moment.

 

Requisits per accedir a la convocatòria

Per tal de poder accedir a la convocatòria hi ha tot un seguit de normatives i requisits com són: Tenir la nacionalitat espanyola, ser major de 18 anys, tenir el títol de batxiller, tècnic o algun equivalent, complir amb el requisit d'índex de massa corporal, no estar inclòs en cap causa d’exclusió mèdica de les detallades a les bases, no tenir antecedents penals ni trobar-se en situació d’inhabilitació absoluta o especial.

 

Així mateix, per accedir al cos de la policia catalana també és imprescindible no haver estat separat, mitjançant un expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques; pagar la taxa d'inscripció establerta; prendre el compromís de portar armes mitjançant la declaració jurada; i estar en possessió del permís de conduir de la classe B o equivalents.

 

Estructura de les proves

General d'Estudis et forma per poder entrar al cos policial. En primer lloc, la primera prova que es realitza és sobre coneixements i tests psicotècnics, es realitza un qüestionari de 50 preguntes tipus test sobre el contingut del temari en la prova dels coneixements, i a la prova aptitudinal hi ha tests adreçats a avaluar els processos de raonament i les aptituds intel·lectuals; en aquesta prova s'avaluarà el raonament abstracte, el raonament espacial, l’aptitud verbal, l’aptitud numèrica i l’aptitud perceptiva.
 

La segona prova que es realitza és la prova física, on s'ha de fer una mena de circuit aconseguint els paràmetres que es marquen en les bases per poder accedir al cos. La tercera prova que es realitza és l'adequació psicoprofessional, coneguda també, com l'entrevista. Un cop superada aquestes tres proves, arriba l'última part, que és la prova de coneixements de llengua catalana i finalment la comprovació de les causes d'exclusió mèdica.
 

Així doncs, si vols ser Mosso d'Esquadra, no t'ho pensis més: Prepara les teves oposicions online a General d'Estudis!