Sense Categoria

Matí d’operatius policials a Catalunya

Avatar
  • agost 14, 2019
  • 2 min read
Matí d’operatius policials a Catalunya
Mossos d'Esquadra

La policia catalana ha iniciat diversos operatius policials a Catalunya durant aquest dimecres | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra han iniciat aquest matí de dimecres, 14 d'agost, dos operatius policials, un d'ells a Barcelona, en conjunt amb la Guàrdia Urbana, on s'estan realitzant entrades a 4 narcopisos de la ciutat comtal, i l'altre al Vallès Occidental, al Barcelonès i a Tarragona, en aquest cas l'operació, contra els robatoris amb força, es conjunta amb la Guàrdia Civil. 

 

Entrades a narcopisos de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona treballen en un operatiu antidroga conjunt a Barcelona. S'estan fent quatre entrades a narcopisos al barri de Sant Antoni i Sants-Montjuïc. Entre els dos cossos hi participen uns 50 agents.

 

Robatoris amb bombones de gas freó

Uns 80 agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra i 50 de la Guàrdia Civil duen a terme un operatiu policial conjunt contra una organització criminal que feia robatoris amb força de bombones de gas freó.

 

Es duen a terme cinc entrades, de les quals dos a Sabadell i una a Terrassa, Badalona i La Pobla de Mafumet. El grup criminal es dedicava a robar a empreses durant la nit fent encastaments, el mètode del butró o escalament. El gas freó es fa servir per omplir circuits de refrigeració, entre altres usos, i una bombona de 9 kg pot costar uns 1500 euros.

 

 

També et pot interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *