Sense Categoria

L’onada de calor es fa sentir amb força a Lleida

LleidaDiari
  • agost 12, 2021
  • 3 min read
L’onada de calor es fa sentir amb força a Lleida

Les elevades temperatures que poden superar els 40ºC aquest dijous en algun punt de Ponent porten els lleidatans i les persones que aquests dies visiten Lleida a buscar solucions per fer més suportables els efectes de l'onada de calor. Són molts els que opten per cobrir-se el cap amb una gorra o barret.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Alguns ja surten de casa amb una ampolla d'aigua per poder hidratar-se i refrescar-se, mentre que d'altres aprofiten les fonts que hi ha repartides arreu de la ciutat. Els espais a l'ombra també van buscats aquests dies a Lleida, com és el cas dels espais verds habilitats com a refugis climàtics. Remullar-se en alguna de les piscines municipals dels diferents barris, és una altra de les opcions per superar la calor d'aquests dies. 

 

L’onada de calor es fa sentir amb força a Lleida

L'onada de calor es fa sentir amb força a Lleida | LleidaDiari.cat

L'onada de calor: Molt forta a Ponent

L'onada de calor s'està fent notar amb força a les comarques de Ponent i, segons les previsions, aquest dijous els termòmetres poen sobrepassar els 40ºC en alguns indrets del Segrià. Una temperatura extrema que aconsella prendre precaucions per protegir-se del sol, especialment a les hores més fortes de calor. 
 

Aquests dies es poden veure pel carrer molts lleidatans que utilitzen barrets o gorres, o fins i tot paraigües, per protegir-se del sol. L'aigua és una bona opció per superar la calor. En aquest sentit, també són moltes les persones que surten de casa amb una ampolla o que s'aturen en alguna font per beure o refrescar-se.  
 

Recórrer a locals amb climatització com ara establiments comercials o centres cívics o bé buscar espais amb ombra, són altres de les solucions per a les quals opten aquests dies molts lleidatans i les persones que visiten la ciutat. En aquest sentit, la capital del Segrià disposa de diferents espais verds habilitats com a espais climàtics com és el cas dels Camps Elisis, el parc de la Mitjana o l'Arborètum, entre altres. Les terrasses de bars on toca el sol es veuen força buides, de la mateixa manera que els parcs infantils, sobretot durant les hores més fortes de calor.  
 

Una altra solució per fer més suportables les altes temperatures d'aquesta setmana és remullar-se a la piscina. Aquests dies, les piscines municipals que hi ha als diferents barris de Lleida estan notant més afluència de l'habitual.  

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *