La Oleoteca Raig d’Arbeca acollirà un #Gastrosarao de moda i gastronomia

Cartell del #Gastrosarau

Cartell del #Gastrosarau | Red Flavors

 

La Oleoteca Raig d'Arbeca acollirà el pròxim 11 d'octubre un #Gastrosarao de moda i productes de proximitat, organitzat per Red Flavors. L'activitat consistirà a casar les peces de roba de les quatre joves dissenyadores lleidatanes de l'Associació Vestim Segarra amb les propostes gastronòmiques que presentaran els productors i restauradors convidats, també de les terres de Lleida. Els dissenys de moda els vestiran els models de l'agència ILLUSIONS de Mollerussa, la qual col·labora a l'esdeveniment. Hi assistiran deu productors i restauradors de la província de Lleida, aportant diferents creacions gastronòmiques, que els assistents podran degustar per valor d'un euro per tíquet degustació.

 

Els mateixos productors i restauradors seran qui fixaran el valor (en tíquets) de la degustació de les seves propostes. En finalitzar l'activitat, la vetllada s'amenitzarà amb el DJ Adam Lay i els assistents podran tastar el que s'ha presentat. També es comptarà amb un Market Place perquè, tot aquell qui vulgui, pugui comprar els productes i dissenys presentats. Els #MaridatgesAtípics i #Gastrosaraos de Red Flavors sempre comparteixen un objectiu comú: donar a conèixer artesans de Lleida. Artesans i artistes del territori lleidatà que creen art; artístic o gastronòmic. L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta però si es volen degustar els productes que s'oferiran, es podran comprar els tíquets degustació (un euro) el mateix dia, abans i durant l'activitat. Així com el lloguer de copes, que serà de dos euros (retornable si es retorna la copa en bon estat).

Imatge d'un altre #Gastrosarau

Imatge d'un altre #Gastrosarau | Red Flavors

 

 

Una gran llista de participants del #Gastrosarao

L’esdeveniment és apte per a tots els públics i edats. Productors i restauradors participants:

 

  

– Raig d’Arbeca

  

– La Placeta Restaurant

  

– La Botiga del Carreró

  

– Mos De Tros

  

– Restaurant PATI BLAU

  

– Castell de Gardeny – Badia Vinagres

  

– Republiq

  

– Port of Dragons

  

– Celler Vinya els Vilars

  

– Mel de l’Oest

 

 

Ja saps, si t'apassiona la moda i no li veus millor combinació que amb la gastronomia aquest és, sens dubte, el teu esdeveniment. Guarda't a l'agenda el pròxim dia 11 d'octubre i gaudeix de les propostes gastronòmiques de reconeguts restaurants de Lleida i dels dissenys de roba d'artistes lleidatanes. T'animes?