Sense Categoria

L’Oficina de Turisme de Lleida ha atès 708.000 visitants des del 1998

Avatar
  • març 3, 2020
  • 2 min read

Rep de mitjana prop d'un centenar de persones al dia | LleidaDiari.cat

L'Oficina de Turisme de Lleida ha atès 708.000 vistes des que aquest servei municipal va entrar en funcionament el 3 de març del 1998, avui fa 22 anys.

 

En el darrer any, les atencions a les dependències situades al carrer Major s'han incrementat en unes 35.000, aconseguint gairebé una mitjana diària d'un centenar de persones que cerquen informació turística de la ciutat. Majoritàriament, les persones que s'adrecen a l'Oficina de Turisme de Lleida són de Barcelona i rodalies, Comunitat de Madrid, País Valencià, País Basc i Andalusia.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Destaquen els procedents de França i després d'Itàlia

Entre els visitants d'origen europeu, destaquen els procedents de França i després d'Itàlia, Alemanya i el Regne Unit. El perfil dels visitants que passa per l'oficina és principalment familiar, que busca conèixer principalment el patrimoni de la ciutat i que ho complementa amb l'oferta gastronòmica i cultural

 

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s'ha congratulat de la gran tasca que es desenvolupa des d'aquest servei municipal, tal com evidencien les xifres després de 22 anys en funcionament. Cerdà ha destacat que l'Oficina de Turisme treballa dia a dia per millorar el servei i l'atenció al visitant.

 

L'Oficina han anat ampliant els seus serveis

Durant tots aquests anys, l'Oficina han anat ampliant els seus serveis. Un equipament que dona la benvinguda als visitants i on es facilita informació sobre els principals atractius de la ciutat, patrimonials, gastronòmics o culturals, però que també està obert als mateixos lleidatans, on poden obtenir informació de tots els esdeveniments de la ciutat, comprar entrades d'espectacles, inscriure's a les visites guiades que s'organitzen per la ciutat, comprar marxandatge i adquirir publicacions de Lleida, entre altres.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *