T’interessa: L’Oficina de Prestacions del SEPE de Lleida tanca durant uns dies!

L’Oficina de Prestacions del SEPE del carrer Acadèmia, compartida amb el SOC, romandrà tancada al públic la setmana vinent entre el dilluns 7 i el divendres 11 a causa de les tasques de trasllat d’aquesta oficina a la nova seu situada al carrer Pere Cabrera del barri de Cappont.

 

Mentre durin aquestes tasques de trasllat, no hi haurà atenció presencial als usuaris a l’oficina del carrer Acadèmia. Les previsions són que la nova oficina estigui operativa i oberta al públic el dilluns 14 de novembre. Tot el personal adscrit i durant aquesta setmana de trasllat, continuarà amb la prestació de serveis amb la modalitat de teletreball.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La nova Oficina de Prestacions del SEPE-SOC de Lleida té 1.400 metres quadrats de superfície i les obres són finançades pel Ministeri de Treball i Economia Social amb 1.179.000 euros. El projecte s’emmarca dins el Pla Renove 2018 del Ministeri de Treball i Economia Social que preveu subvencions a les comunitats autònomes per a la millora, renovació i/o trasllat de les 711 oficines SEPE de tot el país per garantir una atenció de qualitat als usuaris i millorar les condicions de treball dels empleats públics.

El Govern de l’Estat ha finançat el conjunt de les obres d’adequació del local i la despesa del trasllat mentre que la Generalitat de Catalunya s’ha fet càrrec de la redacció del projecte i de la licitació d’obres. El SEPE i el SOC es faran càrrec, com fins ara, del pagament al 50% del lloguer i de les despeses de manteniment de la nova Oficina de Prestacions.