Les obres de pavimentació de l’avinguda Catalunya de Lleida s’acabaran aquesta nit

Més obres pel carril bici a Lleida

Més obres pel carril bici a Lleida | LleidaDiari.cat

 

Els treballs de pavimentació de l'avinguda de Catalunya es completaran durant la pròxima nit. Inicialment estava previst que quedessin acabats aquest matí, però les tasques s'han allargat més del previst, atès que a les 6.30 hores encara restaven per pavimentar dos carrils de circulació. Per evitar problemes en el trànsit a primera hora del matí s'ha posposat la finalització dels treballs per aquesta nit, a partir de les 23.00 hores.

 

Des de diumenge a la nit fins aquest matí s'ha completat la pavimentació de l'avinguda de Madrid (els carrils en direcció al Pont Vell), la plaça Espanya i els carrils de pujada de l'avinguda Catalunya. Aquesta nit es completarà l'asfaltatge de la resta de l'avinguda Catalunya (en direcció al Pont de la Universitat). Aquestes obres formen part de la millora que està duent a terme per completar l'eix Nord-Sud del carril bici a la ciutat, que està previst que quedin acabades aquest mes. Així doncs, els conductors que tinguin previst circular a partir de les 23.00 hores d'aquesta nit per l'avinguda Catalunya, han de saber que es trobaran amb els operaris en plena feina. Davant això, per tant, es demana precaució i optar per altres rutes.

 

L'empresa encarregada de les obres és una UTE formada per Romero Polo i Sorigué. Durant els darrers mesos també s'han dut a terme millores als carrers avinguda de Madrid, Segon Passeig de Ronda, Roger de Llúria, Bisbe Irurita i Corregidor Escofet, a més de l'actuació a l'avinguda de Catalunya i la plaça Espanya on s'amplia la nova xarxa de carril bici, a més de tornar a asfaltar el carrer. L'objectiu de les obres projectades, segons va explicar l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, el passat mes de setembre, és millorar les condicions de seguretat i comoditat del trànsit de vehicles per a evitar molèsties o la possibilitat d'accidents i per tant que la circulació sigui més confortable i segura.