Sense Categoria

Les obres de la nova cruïlla entre l’LL-11 i dos carrers de Lleida encaren la recta final

LleidaDiari
  • agost 21, 2021
  • 2 min read
Les obres de la nova cruïlla entre l’LL-11 i dos carrers de Lleida encaren la recta final

Les obres de la nova cruïlla entre la carretera LL-11 i els carrers Maria Montessori i Riu Ebre de Lleida es troben en la seva recta final i el nou pas, que millorarà la connexió entre els barris de Cappont, Copa d'Or i la Bordeta, podrà obrir-se en els pròxims dies.
 

Així ho ha explicat l'alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, durant la visita als treballs que ha fet aquest divendres. L'actuació, amb una inversió de 600.000 euros, va a càrrec de Conforama.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Aquest un dels compromisos que va exigir la Paeria per autoritzar l'establiment de la multinacional a Copa d'Or per tal de garantir una mobilitat adequada en aquest sector de la ciutat. Les obres han d'estar enllestides abans de l'obertura de la botiga, prevista per al 2 de setembre. 

 

Les obres de la nova cruïlla entre l’LL-11 i dos carrers de Lleida encaren la recta final

Les obres de la nova cruïlla entre l'LL-11 i dos carrers de Lleida encaren la recta final | LleidaDiari.cat

Inversió cost zero per la ciutat

Postius ha destacat que aquesta serà una nova connexió que «permetrà que el trànsit rodat pugui passar entre Cappont i la Bordeta d'una forma directa, quan fins ara havia de fer un tomb molt important». També possibilitarà «el pas de vianants i bicicletes, que era inexistent, i dotarà d'un nou accés a la zona de Copa d'Or, ja que fins ara tot es concentrava a la zona de la rotonda de l'Agustí Mestre i provocava diferents col·lapses», ha explicat l'alcalde accidental. 
 

Toni Postius ha ressaltat que la inversió de 600.000 euros que suposen les obres «ha estat a cost zero per la ciutat, però suposa un guany molt important, perquè permet fer permeable i urbanitzar aquest àmbit de la ciutat que fins ara era en certa manera un cul de sac», ha assenyalat. 

En els pròxims dies s'acabarà la implantació de la senyalització horitzontal i vertical i també es provarà el bon funcionament de la cruïlla i dels seus cicles semafòrics. L'actuació, que es va iniciar fa tres mesos i mig, ha comportat la plantació d'una desena d'arbres i de més de 2.500 plantes arbustives, que també permeten dignificar aquest espai d'entrada a la ciutat, ha indicat Postius.

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *