Més obres a la demarcació de Lleida: Ara, a l’A-2

Els treballs de rehabilitació de l’asfalt de l’A-2 al seu pas per Cervera, un dels trams que en els darrers anys ha quedat més desgastat per l’elevat trànsit i que havia motivat les queixes d’usuaris i institucions del territori, començaran dilluns. El Ministeri de Transports executa els treballs amb una durada aproximada de tres setmanes pel que fa a la primera fase entre els quilòmetres 514 i 522 a la calçada dreta en sentit Barcelona. Les obres provocaran afectacions al trànsit que es veuran minimitzades durant els caps de setmana entre la una de la tarda dels divendres i les set del matí dels dilluns.

La setmana del dilluns 13 al divendres 17 de març es tancarà el tram entre els quilòmetres 514 i 515 i els usuaris hauran d’agafar la sortida 514 (Cervera Oest – La Curullada) i continuar per la calçada lateral per tornar-se a incorporar a l’autovia al quilòmetre 515,3. La següent setmana, del dilluns 20 al divendres 24 de març, aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram entre el pas de mitjana del quilòmetre 512,13 i el 515,11, amb desviament de trànsit pel carril que s’habilitarà a la calçada contrària que quedarà amb sentit bidireccional. L’accés Cervera – Oest i La Curullada es farà a través de la sortida 512, ja que la sortida 514 i l’accés a l’Àrea de Descans, quedaran anul·lats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La setmana del dilluns 27 al divendres 31 de març, novament aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram comprès entre el pas de mitjana del quilòmetre 515,11 i el 517,9 amb desviament del trànsit pel carril que s’habilitarà a la calçada oposada, que quedarà bidireccional. Es farà el tancament dels carrils per desaccelerar i accelerar en sentit Barcelona des de l’enllaç 517 (Agramunt, Cervera-Nord). L’accés als anteriors destins haurà de fer-se a l’enllaç 520 (Cervera-est, Guissona, Ponts) i fer allí un canvi de sentit.

 

El ministeri assenyala que tota l’actuació quedarà senyalitzada d’acord amb la normativa fins que finalitzi. Així mateix, la circulació de transports especials queda limitada a una amplada màxima de 3,5 metres durant el període de treballs establert.