Lleida

Més obres a la demarcació de Lleida: Ara, a l’A-2

La primera fase dels treballs durarà tres setmanes i hi haurà afectacions al trànsit

Mar Laborda
  • març 11, 2023
  • 3 min read
Més obres a la demarcació de Lleida: Ara, a l’A-2

Els treballs de rehabilitació de l’asfalt de l’A-2 al seu pas per Cervera, un dels trams que en els darrers anys ha quedat més desgastat per l’elevat trànsit i que havia motivat les queixes d’usuaris i institucions del territori, començaran dilluns. El Ministeri de Transports executa els treballs amb una durada aproximada de tres setmanes pel que fa a la primera fase entre els quilòmetres 514 i 522 a la calçada dreta en sentit Barcelona. Les obres provocaran afectacions al trànsit que es veuran minimitzades durant els caps de setmana entre la una de la tarda dels divendres i les set del matí dels dilluns.

La setmana del dilluns 13 al divendres 17 de març es tancarà el tram entre els quilòmetres 514 i 515 i els usuaris hauran d’agafar la sortida 514 (Cervera Oest – La Curullada) i continuar per la calçada lateral per tornar-se a incorporar a l’autovia al quilòmetre 515,3. La següent setmana, del dilluns 20 al divendres 24 de març, aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram entre el pas de mitjana del quilòmetre 512,13 i el 515,11, amb desviament de trànsit pel carril que s’habilitarà a la calçada contrària que quedarà amb sentit bidireccional. L’accés Cervera – Oest i La Curullada es farà a través de la sortida 512, ja que la sortida 514 i l’accés a l’Àrea de Descans, quedaran anul·lats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La setmana del dilluns 27 al divendres 31 de març, novament aquestes restriccions quedaran anul·lades i es tancarà el tram comprès entre el pas de mitjana del quilòmetre 515,11 i el 517,9 amb desviament del trànsit pel carril que s’habilitarà a la calçada oposada, que quedarà bidireccional. Es farà el tancament dels carrils per desaccelerar i accelerar en sentit Barcelona des de l’enllaç 517 (Agramunt, Cervera-Nord). L’accés als anteriors destins haurà de fer-se a l’enllaç 520 (Cervera-est, Guissona, Ponts) i fer allí un canvi de sentit.

 

El ministeri assenyala que tota l’actuació quedarà senyalitzada d’acord amb la normativa fins que finalitzi. Així mateix, la circulació de transports especials queda limitada a una amplada màxima de 3,5 metres durant el període de treballs establert.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *