Les obres de Bach arriben a la partida de Granyena i la plaça Ricard Viñes

Les obres de Bach arribaran aquest dissabte a la partida de Granyena i la plaça Ricard Viñes de la mà del Trio Orfeu en el marc del cicle 'L'OJC als barris de Lleida'.

 

Serà la segona jornada del cicle, en què el Trio Orfeu, format per Joan Sancho (violí), Jordi Roure (viola) i Ònia Tomàs (violoncel), acompanyats de músics de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, interpretaran obres de Bach. Les actuacions tindran lloc a les 19.00 hores a la partida de Granyena i a les 21.00 hores a la plaça Ricard Viñes.

 

El Quartet Teixidor va iniciar el 3 de setembre la 4a edició del cicle l'Orquestra Julià Carbonell als barris, que organitzen les regidories de Cultura i Participació Ciutadana conjuntament amb la formació orquestral.

Cartell de l'OJC als barris de Lleida

Les obres de Bach arriben a la partida de Granyena i la plaça Ricard Viñes | LleidaDiari.cat

 

L'objectiu del programa

L'objectiu del programa, que aquest any arribarà als barris de Ciutat Jardí, Turó de Gardeny, Zona Alta i Partida de Granyena, és facilitar l'accés a la música simfònica i de banda a tota la ciutadania, sense que els veïns i veïnes s'hagin de desplaçar del seu barri.

 

Aquest programa es va iniciar l'any passat, amb tres edicions que van portar la música de l'OJC als barris Pardinyes, Balàfia, Bordeta, Magraners, Ereta , Cappont, Mariola, Joc de Bola, Clot de les Granotes, Universitat, Balàfia, Noguera, Partida de Montserrat i les EMD's de Sucs i Raimat. L'accés als concerts és gratuït i no és necessari reservar entrada. Tots els assistents podran participar en el sorteig de tres entrades dobles per als concerts de l'OJC a l'Auditori Municipal Enric Granados.