Comarques

Si no et vols perdre la Passió de Cervera, ja pots reservar les teves entrades!

Les representacions de 2023 tindran lloc els dies 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d'abril

Marta Romera
  • desembre 12, 2022
  • 2 min read
Si no et vols perdre la Passió de Cervera, ja pots reservar les teves entrades!

Ja estan disponibles les entrades anticipades per les representacions de La Passió de Cervera del 2023. Totes aquelles persones que adquireixin les entrades abans del 8 de gener, gaudiran d’un important descompte: entrades a meitat de preu. Amb aquesta bonificació del 50%, les entrades d’adults tenen un preu rebaixat d’11’5 euros i les dels menors de 12 anys són a 4 euros.

 

Les funcions de La Passió de Cervera del any vinent tindran lloc el 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril. La Passió de Cervera és una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història es remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa. La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Passió de Cervera, un referent a nivell europeu

Més de cinc-cents anys d’història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l’any 1477. Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic.

 

L’èxit ha estat constant de llavors ençà i, malgrat que el text continua essent el mateix, l’escenificació ha sofert innombrables millores i la direcció artística s’ha professionalitzat. Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *