Obren la matrícula per cobrir les vacants de les Escoles Municipals Específiques

Imatge de tir amb arc

Imatge de tir amb arc | LleidaDiari.cat

 

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida obre aquest dimarts 2 d'octubre, el procés de matrícula de les places vacants de les Escoles Municipals Específiques del curs 2018-2019, que no es van cobrir en la primera convocatòria de setembre. En total, hi ha unes 42 vacants a Atletisme (4); Escacs (3), BTT (9); Natació (6), un al torn de matí i cinc al de tarda; Pesca (2); Piragüisme (2); Tir amb Arc (1); Tennis (3), una pels nascuts entre l'1 de gener del 2010 i el 31 de desembre de 2011, i 2 pels nascuts entre l'1 de gener del 2012 i el 31 de desembre de 2014. L'Escola municipal de Triatló té encara un parell de vacants, amb el cicle de natació a la tarda, de cinc a sis.

 

Els interessats poden tramitar la matrícula, a partir de les 8.00 hores del matí d'aquest dimarts, a les oficines del Servei d'Esports, a l'edifici de Mercolleida. Les escoles municipals específiques tenen com a objectiu afavorir l'aprenentatge i millora de diferents d'esports que són difícils d'encabir en les instal·lacions escolars per les particularitats tècniques de cadascun d'ells. Compten generalment amb la col·laboració d'un club de la ciutat que dóna suport i continuïtat a les activitats.

 

Les escoles d'esports programades fins al 19 de juny de l'any vinent

Les escoles programades per a aquest curs que va del 8 d'octubre de 2018 fins al 19 de juny de 2019 són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya BTT, Escacs, Escalada, Piragüisme, Rugbi, Tennis, Tir amb arc. Triatló i Pesca. El preu de la matrícula per tot el curs és de 38,50 euros. Gràcies a aquest tipus d'activitats els lleidatans més joves poden gaudir, aprendre i formar-se en diferents esports. El preu és assequible per a les famílies i els horaris acostumen a ser flexibles per a que tots els nens interessats en dur a terme qualsevol dels esports esmentats, puguien fer-ho sense problemes.