Articles

Obren inscripcions per a la Mitja Marató de Mollerussa i per a la Marxa de Tardor del Baix Set

  • juliol 31, 2017
  • 2 min read
Obren inscripcions per a la Mitja Marató de Mollerussa i per a la Marxa de Tardor del Baix Set
Obren inscripcions per a la Mitja Marató de Mollerussa i per a la Marxa de Tardor del Baix Set

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Marató | LleidaDiari.cat

 

La Mitja Marató de Mollerussa i la Marxa de Tardor del Baix Set ja han obert inscripcions de cara a les seves respectives cites, que en ambdós casos se celebraran el diumenge 22 d'octubre. En el cas de la Mitja Marató de Mollerussa, enguany arriba a la seva 30a edició, amb la qual cosa es tracta d'una cita ben especial. Integrada dins el circuit Mitges de Ponent que engloba les quatre mitges maratons de les comarques lleidatanes, serà la tercera prova del calendari d'aquest, i com és habitual estarà organitzada per l'AA Xafatolls i l'Ajuntament de Mollerussa. A més de la prova de 21 quilòmetres, també oferirà una cursa de 5 kilòmetres.

  

Per la seva part, la Marxa de Tardor del Baix Set, una de les cites que formen el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent, celebrarà la seva segona edició sota l'organització dels ajuntaments de Sudanell i Montoliu.

Es tracta d'una activitat no competitiva, oberta a caminants i atletes, però no a ciclistes saludables de Ponent, i que respon plenament als objectius del projecte Marxa.cat. Els participants podran escollir entre quatre distàncies, i cap recorregut presenta dificultats destacables, tot i que el nivell d'exigència augmenta en les rutes més llargues. La sortida, lliure i esglaonada, es durà a terme davant de la Sala del Ball, ubicada en el carrer del Segre de Sudanell, de 8.00 a 8.30 hores del matí. La ruta més curta serà l'anomenada Puput (ruta blava), de 4,6 quilòmetres, i la més llarga la Milà Negre (ruta vermella), de 27,5 quilòmetres. També hi haurà la ruta Esplugabous (ruta verda), de 9 quilòmetres, i la Cigonya (ruta groga), de 16,3 qu

Cartell de la Mitja Marató | LleidaDiari.cat

 

ilòmetres.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.