Obren inscripcions per a la primera cursa híbrida de Lleida

Obren inscripcions per a la primera cursa híbrida de Lleida

Obre inscripcions la cursa de l'Oli | LleidaDiari.cat

La Cursa de l'Oli Virtual ha obert inscripcions el passat dimecres, 30 de desembre, de cara a la que serà la primera cita de la Lliga Ponent Híbrida 2021.

 

Organitzada tradicionalment pel Club Atlètic Borges, en aquesta ocasió aquesta entitat l'organitza juntament amb Iter5. Enguany, a causa de les restriccions per la Covid-19, la cursa es podrà fer del 18 al 31 de gener vinents en les dues distàncies clàssiques de la Lliga Ponent, els 5 i els 10 kilòmetres. Cada corredor/a disposarà dels intents que vulgui per córrer la cursa, i només li comptarà el millor temps de tots els intents finalitzats. El dia 1 de febrer, una vegada finalitzat el termini, es faran públics els guanyadors en les diferents categories. A més, se sortejaran diferents obsequis entre tots els participants.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una lliga per curses presencials i virtuals

La Lliga Ponent Híbrida és una proposta d'Iter5 consistent en aglutinar totes les curses independentment de les circumstàncies generals o particulars de cadascuna, i amb independència també que les curses es puguin celebrar en format presencial o virtual en funció de l'evolució de la pandèmia.

 

Es regularà pel mateix reglament que la Lliga Ponent convencional, de manera que donarà lloc a una classificació final i a uns guanyadors per categories. Per participar en una cursa, no serà imprescindible disposar de xip groc, sinó que només serà necessari haver formalitzat la inscripció a través del formulari corresponent que Iter5 penjarà a la seva web (www.iter5.cat). Això sí, només puntuaran per a la Lliga els corredors i les corredores que disposin de xip groc.

 

A efectes de puntuació també cal dir que puntuaran el mateix les curses presencials que les virtuals. En el cas de les presencials, aquestes es regiran íntegrament pel reglament de la Lliga Ponent convencional, mentre que en el cas de les curses virtuals, l'organització establirà un període de dies entre els quals s'acceptaran resultats, de manera que els participants hauran de córrer la distància en la qual s'han inscrit (5 km, 10 km o mitja marató) i, en funció d'allò que determini l'organització, podran córrer un recorregut fix o un de lliure.

 

Els temps es registraran a través de l'aplicació Run Live 13/5

Els temps es registraran a través de l'aplicació Run Live 13/5. Aquesta app publica el resultat en directe al núvol, permetent que es pugui consultar instantàniament la classificació només trepitjar la meta. Si el corredor opta per córrer sense el mòbil, també tindrà la possibilitat de pujar el GPX del seu rellotge amb posterioritat per tal de sortir a la classificació.

 

Com en la Lliga Ponent clàssica, es començarà l'1 de gener del 2021 i s'acabarà el 31 de desembre del 2021. Formaran part de la Lliga Ponent Híbrida totes aquelles curses que desitgin integrar-se en el projecte. Podeu consultar el reglament de la Lliga Ponent Híbrida a: http://www.lligaponent.cat/. Podeu consultar el reglament de la Cursa de l'Oli Virtual a: https://www.iter5.cat/lliga_de_ponent/reglament_cursa/oli_borges.php.