Lleida

Obren inscripcions per a la 2a edició ‘Accelera el creixement’ a Lleida

Marta Romera
  • octubre 7, 2022
  • 2 min read
Obren inscripcions per a la 2a edició ‘Accelera el creixement’ a Lleida

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Patronal PIMEC, en el marc del conveni de col·laboració que tenen ambdues entitats, posen en marxa la segona edició del Programa ‘Accelera el creixement Lleida–edició 2022-2023’, un projecte que vol contribuir a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran, com a resposta, no tan sols a la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia, sinó també als problemes estructurals del territori.

Es tracta d’un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement que té com a objectiu principal reforçar, mitjançant un pla d’acció personalitzat i a mida, aquelles àrees funcionals de l’empresa que actualment limiten el seu creixement, incidint en aspectes tan importants com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització i/o l’organització empresarial. Aquest programa ajudarà les empreses a innovar i a introduir eines digitals en el seu procediment de treball habitual, aprofundint i intensificant els mecanismes de col·laboració i acompanyament.

Les empreses interessades podran presentar la seva candidatura fins al 24 d’octubre, i ho poden fer mitjançant el web: https://www.lleidaacceleraelcreixement.com/ Un cop acabat aquest termini d’inscripció, les 15 empreses seleccionades per participar en aquesta segona edició iniciaran el període de formació que tindrà una durada de 9 mesos, amb més de 70 hores de suport a l’empresa.

 

Les empreses que van finalitzar la seva participació en la primera edició del programa, i que van rebre un diploma de reconeixement en l’acte celebrat el passat 23 de setembre al CEI Tàrrega Cal Trepat, van destacar els bons resultats que han obtingut i que confien aconseguir un increment de la seva facturació entre el 10 i el 30% en els dos anys vinents.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *