Obren la convocatòria pels ajuts Leader a la Val d’Aran

Ja està oberta la convocatòria pels ajuts europeus Leader, de les que es podrà beneficiar totes les empreses i ajuntaments de la Val d'Aran interessats a impulsar un projecte empresarial generador d'activitat econòmica al territori. El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) de la Generalitat de Catalunya va seleccionar 11 Grups d'Acció Local (GAL) Leader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, pròrroga fins al 2022.

 

Un dels objectius principals dels GAL és la dinamització territorial i la divulgació dels seus projectes més estratègics i bones pràctiques, unit amb la gestió dels ajuts que convoca anualment el DARP per fomentar la realització d'inversions que generin activitat econòmica a les zones rurals i fomentar la creació i/o manteniment de llocs de treball, principalment per dones i joves, en accions de millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris, creació i desenvolupament de microempreses, foment d'activitats turístiques i conservació i millora del patrimoni rural i natural.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la Val d'Aran

Oberta la convocatòria pels ajuts Leader a la Val d'Aran | LleidaDiari.cat

 

El termini de presentació dels ajuts

El termini de presentació dels ajuts finalitzarà el 30 de setembre de 2022. Les persones interessades a informar-se sobre aquestes subvencions hauran de demanar hora amb Gerard Castellarnau o amb Judit Jaquet a la seu del Conselh Generau d'Aran o bé per correu (j.jaquet@aran.org) o al tel. 973 64 18 01.

 

A més. El pròxim 4 d'agost a les 11 hores tindrà lloc una sessió informativa sobre els ajuts Leader 2022 a la seu del Conselh Generau d'Aran, que també es podrà seguir via telemàtica a través del següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/85269046482