Sense Categoria

Obren la convocatòria del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere

LleidaDiari
  • agost 22, 2022
  • 2 min read
Obren la convocatòria del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere

L'Ajuntament de Lleida, a través de l'àrea de Feminismes, té oberta la convocatòria del XVI Premi Mila de periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida, que s'impulsa amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes – Demarcació de Lleida. L'objectiu és reconèixer els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits.

 

El premi està dotat amb 6.000 euros, que es reparteixen per igual per a cadascuna de les quatre categories: premsa escrita, audiovisual, fotoperiodismes i mitjans digitals (1.500 euros per categoria). El termini per presentar-s'hi està obert fins al 31/01/2023.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Cartell del premi mila de periodisme de Lleida

Obren la convocatòria del XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida | LleidaDiari.cat

 

Amb aquest Premi es vol animar els i les periodistes dels mitjans de comunicació a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat valora la qualitat professional dels treballs i l'originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi reconeix les persones i la seva feina i promociona els treballs que en resultin guanyadors.

 

Experiències per la igualtat de gènere

Hi poden optar els treballs periodístics que difonguin experiències per la igualtat de gènere, publicats en mitjans de comunicació el 2022, en format paper o digital, d'àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida. La tramitació per participar-hi s'ha de fer en línia a la Seu electrònica de la Paeria, adjuntant la documentació que especifiquen les bases del XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *