Localitzen un pis amb objectes robats a Segur de Calafell i Montblanc

 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat un habitatge a Barcelona on hi havia objectes sostrets en robatoris amb força, amb violència i intimidació. Els agents en un operatiu a tot Catalunya van detectar que els lladres van actuar en diferents municipis del territori tarragoní com són Segur de Calafell i Montblanc. En aquest sentit, en total es van robar 560 objectes de gran valor i s'estan retornant les pertinences a les persones afectades.

 

Troben un pis on hi havia objectes robats de Segur de Calafell i Montblanc

La investigació va començar el passat 2 de juliol, quan agents dels Mossos d'Esquadra van detenir tres persones de nacionalitat xilena com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a interior de domicili. En aquest sentit, els mossos van fer un registre judicial als seus domicilis, situats a Vilafranca del Penedès i Barcelona, i van localitzar una gran quantitat d'objectes de valor. Tot seguit, aquests van passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció de Tarragona, el qual va decretar el seu ingrés a presó. 

 

Els investigadors, després de trobar aquests objectes robats, van gestionar la localització dels propietaris per poder retornar les seves pertinences. Així doncs, mentre estaven realitzant aquesta actuació, van donar com a resultat la resolució de cinc nous robatoris amb força. Un dels llocs afectats va ser Segur de Calafell, a més d'altres domicilis de Mataró i Barcelona.

 

Els Mossos d'Esquadra van trobar el pis que els lladres utilitzaven com a punt de receptació dels robatoris

Els Mossos d'Esquadra van trobar el pis que els lladres utilitzaven com a punt de receptació dels robatoris | Mossos d'Esquadra

 

Un mes després d'haver començat la investigació, concretament el 21 d'agost, els Mossos van identificar als tres autors dels robatoris a Montblanc. Per aquest motiu, es va iniciar una nova investigació policial d'aquest grup de persones de nacionalitat xilena i es va demostrar que havien participat en un robatori a Castelló de la Plana. Arran d'aquest fet, va portar als investigadors a veure com un cop a Barcelona, els lladres contactaven amb un home de nacionalitat marroquina per donar-li un mocador ple de joies d'or i tres rellotges d'alta gamma. Això va fer veure als mossos que aquest quart home era, presumptament, un receptador dels objectes sostrets.

 

Per aquest motiu, van entrar el mateix dia en un domicili de Barcelona i van trobar els objectes robats. Un total de 560 objectes de valor, on hi havia, principalment, mòbils, ordinadors i càmeres fotogràfiques. A més, el domicili era utilitzat com a punt de receptació i magatzem dels objectes robats, provinents de furts, de robatoris amb força a interior de domicili i de robatoris amb violència i intimidació arreu de tot el territori català.

 

A hores d'ara, els Mossos han aconseguit localitzar 170 propietaris d'aquests objectes recuperats i han estat retornades les seves pertinences. A més, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

En total van trobar 560 objects sostrets en robatoris en municipis com Segur de Calfell i Montblanc

En total van trobar 560 objectes sostrets en robatoris en municipis com Segur de Calafell i Montblanc | Mossos d'Esquadra

 

Entre els objectes robats hi havia càmeres fotogràfiques

Entre els objectes robats hi havia càmeres fotogràfiques | Mossos d'Esquadra