Obertes les inscripcions a la 34a Hora de Resistència de Natació de Solsona

Imatge de les piscines de Soslona | LleidaDiari.cat

 

Les piscines municipals de Solsona han obert les inscripcions per a una de les competicions amb més tradició de l’estiu solsoní, la 34a Hora de Resistència de Natació, que tindrà lloc el darrer dissabte d’aquest mes, el dia 29, al matí. El funcionament serà el de cada any i es repartiran nou premis, entre els tres primers equips classificats de cada categoria, l’equip més veterà, el més jove i aquell que s’identifiqui amb el millor emblema o distintiu. Els equips han de ser mixtos de quatre nedadors, amb un mínim d’una persona de cada sexe. L’Hora de Resistència consisteix a fer relleus de 42 metres per sumar la màxima distància nedada possible durant una hora. Els participants estan convocats a les onze del matí per a la benvinguda i l’escalfament, abans de donar el tret de sortida a la prova a dos quarts de dotze, que finalitzarà al cap d’una hora. El lliurament de premis per part de la regidoria d’Esports està programat per a tres quarts d’una del migdia. 

 

Les inscripcions són gratuïtes i es cursen a la taquilla de les piscines. Es poden fer presencialment o bé per telèfon, trucant al 973480051. Com sempre, els grups hi podran participar en dues categories, la de fins a quinze anys i la de majors de 16 anys. En les dues darreres edicions s’ha assolit la participació de deu equips, una xifra rècord. L’organització recorda que és obligatori dur banyador i està prohibit utilitzar material de flotació o propulsió. 

 

D’altra banda, les piscines municipals solsonines seran l’escenari divendres de la setmana vinent de la festa de final de juliol de les activitats ludicoesportives. Es durà a terme una gimcana, hi haurà un espectacle musical en directe i es faran jocs a l’aigua. Des de l’última setmana de juny s’han inscrit a aquesta oferta d’activitats un total de 238 infants, amb una mitjana de 150 nens i nenes per setmana, prop d’un 6 per cent més respecte de la temporada anterior. La tercera setmana de juliol és, per ara, la més concorreguda, amb 178 persones inscrites.