Sense Categoria

Núria Alegret aconsegueix la millor nota de Selectivitat a la demarcació de Lleida

LleidaDiari
  • juny 30, 2016
  • 2 min read
Núria Alegret aconsegueix la millor nota de Selectivitat a la demarcació de Lleida

Núria Alegret aconsegueix la millor nota de Selectivitat a la demarcació de Lleida| Text i fotos: ACN

 

L'alumna de l'Institut de Tremp Núria Alegret Badia, veïna d'Isona i Conca Dellà, ha aconseguit la millor nota de selectivitat a la demarcació de Lleida (9,5). Tot i que la millor qualificació de Catalunya, un 9,8, l'ha aconseguit una estudiant de Tarragona.

Es tracta de Patricia Torres Ravés, estudiant de l'Institut Pons d'Icart. La segona millor nota ha estat per a sis estudiants, cinc dels quals són de la demarcació de Barcelona i un de la ciutat de Girona, que han obtingut un 9,70. El gironí que ha tret la segona millor nota de Catalunya és David Ramírez Saco, dels Maristes de Girona. Els altres cinc estudiants que també han obtingut un 9,70 a la selectivitat són de Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona. 
 
Els cinc estudiants de la demarcació de Barcelona que han aconseguit un 9,70 a la Selectivitat, la segona millor nota d'aquestes proves de Catalunya, són Pol Gómez Riquelme, del Col·legi Sagrada Família de Sabadell; Margarita Pich-Aguilera Blasco de Sant Cugat del Vallès, que estudia al Col·legi La Vall; Pau Ariño Luque de Sant Feliu de Llobregat, que estudia a l'Institut Sant Just Desvern; Laura Cercós Tuset, de l'Institut Emperador Carles de Barcelona, i Kim López Güell dels Jesuïtes Casp – Sagrat Cor de Jesús de Barcelona.
 
Els estudiants catalans van poder consultar la nit de dimarts a dimecres les seves qualificacions de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Les dades van començar a ser accessibles pels volts de les 21.00 hores de dimarts, tot i que la data marcada oficialment per a la comunicació de les qualificacions era dimecres, 29 de juny.
 
Les proves de selectivitat es van fer entre el 14 i el 16 de juny i enguany s'hi van presentar 32.224 estudiants, 69 més que l'any passat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *