L’ICG Força Lleida reforça la plantilla amb l’arribada d’un nou pivot

L’ICG Força Lleida incorpora al pivot Kur Nyok Kuath per a la temporada 2023-2024. El jugador, nascut a Sudan del Sud i amb nacionalitat nord-americana, ocuparà plaça d’extracomunitari. El pivot arriba procedent de l’Ourense on va aterrar a meitat de la passada temporada per fer els seus primers passos a la LEB Or.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El jugador va destacar pels seus números amb 19 partits jugats i una mitjana de 12,3 de valoració, 7,6 punts i 5,5 rebots en els 20:31 minuts de mitja disputats. A més, ha jugat a les Universitats d’Oklahoma i Marquette de la NCAA, així com la lliga d’estiu amb els Dallas Maverics i el Lavrio de la primera lliga grega. És internacional amb la selecció del Sudan del Sud, amb qui disputa el Mundial de Bàsquet.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida destaca que Kur Kuath completa de forma positiva i molt complementària la posició de cinc juntament amb Ogunsipe. «Té les característiques que buscàvem. Capacitat ofensiva, jugar per damunt cistella i magnífiques condicions físiques i atlètiques», afirma Prado, qui també afegeix que defensivament té mobilitat i capacitat d’intimidació.