Lleida

Benvinguts: Noves incorporacions a la delegació territorial del Govern a Lleida

Seran els nous directors de serveis territorials de Territori i Justícia

Marta Romera
  • gener 16, 2023
  • 2 min read
Benvinguts: Noves incorporacions a la delegació territorial del Govern a Lleida

Josefina Terés i Robert Cabasés s’incorporen aquest dilluns com a directora i director dels serveis territorials de Territori i de Justícia a Lleida, en substitució de Dolors Tella i Montserrat Messeguer, respectivament. Són els darrers canvis del Govern a Lleida després de la sortida de Juts de l’executiu que va deixar ERC governant en solitari a la Generalitat. Terés és llicenciada en Dret per la UB i s’ha especialitzat en l’àmbit de l’urbanisme, mentre que Cabasés és llicenciat en dret per la UdL i enginyer tècnic industrial per la UPC, amb un màster en Prevenció de Riscos Laborals per la UOC.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Josefina Terés també compta amb un màster en Gestió urbanística per la UPC, un postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la UPF i altres formacions acadèmiques. Funcionària del Grup A de l’Administració de la Generalitat, ha estat secretària de la Comissió d’Urbanisme de Lleida, cap de l’Oficina d’Avaluació Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, cap del Servei de Planejament i Gestió de l’Ajuntament de Lleida i actualment era cap de l’Oficina d’Acció i Avaluació Ambiental del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

Cabasés és professor d’ensenyament secundari i des de 2013 era el cap de la Secció de Prevenció de Riscos Laborals del Departament d’Ensenyament a Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *